Diensten

Logo & Huisstijl
Een logo moet bij je passen, of bij je bedrijf passen. Datzelfde geldt voor je huisstijl. Ik heb vrij snel een ‘beeld’ van wat visueel bij iemand of bij een bedrijf past. Een logo moet niet alleen een bepaalde identiteit uitstralen, het moet daarnaast ook praktisch hanteerbaar zijn.
Op basis van het origineel, maak ik aanpassingen voor verschillende media, denk bijv. aan een vierkant formaat voor social media en aan een transparant logo voor een brochure of presentatie. Logo’s en huisstijl voer ik naar wens door in drukwerk en in digitale toepassingen, zoals bijv. een email handtekening.

Visuele communicatie
Voor alle vormen van visuele communicatie creëer ik een passend concept. Bij voorkeur een concept waar je op kunt voortborduren, waar je als klant dus veel mee kan. In de briefing bespreken we welk doel met deze communicatie bereikt moet worden. Dat doel houd ik voor ogen bij het maken van het ontwerp.
Visuele  communicatie kent vele vormen: belettering, advertenties, uitingen op social media, mailings, uitnodigingen, posters, banieren, achterwanden, stands en meer.

Webdesign
De nieuwe ontwikkelingen in webdesign volgen elkaar snel op. Ik gebruik WordPress, een krachtig Content Management Systeem (CMS) met uitgebreide mogelijkheden, dat continu doorontwikkeld wordt. WordPress is eigenlijk zo’n goed systeem, dat ‘een kind de was kan doen’ als het gaat om het opzetten en onderhouden van de basis. Wat ik daar als designer aan toe kan voegen is eigen en mooi beeldmateriaal, waarmee de website helemaal van deze tijd is. Naar wens verzorg ik ook de hosting en domeinregistratie

Boek & Brochure
Boeken, rapporten en brochures in zowel gedrukte als digitale uitvoering zien er mooier en professioneler uit wanneer ze mooi opgemaakt zijn. Een mooie opmaak zit hem niet alleen in de toevoeging van eigen en mooi beeldmateriaal, maar ook in andere visuele elementen in de opmaak van pagina’s, hoofdstukken en van de omslag. Natuurlijk houd ik bij het ontwerp rekening met specificaties van de drukker of specificaties voor digitale publicatie. Ook kan ik de tekstproductie, fotografie en uiteraard het drukwerk verzorgen. 
Back to Top